PAN Amsterdam 2017 | Save the date!

posted in: News & Art Fairs | 0

Dit jaar doet Janknegt Gallery mee met PAN Amsterdam (19 t/m 26 november 2017). Janknegt Gallery zal dit jaar het werk van kunstenares Anita Groener tonen. Het werk gaat over mens zijn in deze vergankelijke, vluchtige wereld waarin de geopolitieke balans constant verschoven wordt. Groener zegt hierover “De figuren zijn, in silhouette, precies hetzelfde als jij en ik en doen ons realiseren hoe we verwant zijn. Samen met de berkentakjes geven ze aan hoe breekbaar een mensenleven is.”

PAN Amsterdam is de belangrijkste nationale kunst- en antiekbeurs en een must voor iedere kunstliefhebber. PAN Amsterdam heeft vele gezichten: hedendaagse en moderne kunst en design gaan hand in hand met kunstobjecten die een lange geschiedenis hebben. Jaarlijks trekt PAN Amsterdam ruim 40.000 bezoekers.

Klik hier voor foto’s van onze stand op PAN 2016.

 

Meer informatie op: www.PAN.nl