Drawing Now 2017 | Newsletter

posted in: News & Art Fairs | 0

Dit jaar is Janknegt Gallery geselecteerd voor Drawing Now Paris. 
Er zijn 72 internationale galeries (4 Nederlandse galeries) geselecteerd door een onafhankelijke selectie commissie en zij zullen werk op papier van meer dan 400 kunstenaars brengen. 
Janknegt Gallery doet mee met het nieuwe werk van Roos Holleman. Voor u een goede reden om een weekend Parijs te boeken, te meer omdat de Nederlandse Ambassade u uitnodigt voor een ontvangst. Lees hieronder meer. 
De beurs vind plaats midden in de Marais. De Carreau du Temple is een overdekte markt gebouwd in 1863.


NIEUW WERK ROOS HOLLEMAN

Raggiana's Bird of Paradise | pastel | 2017 |
240 x 130 cm

Lesser Bird of Paradise | pastel | 2017 |
76 x 56 cm


UITNODIGING COCKTAIL ATELIER NEERLANDAIS

De galeries Maurits van de Laar, Francis Boeske Projects, Janknegt Gallery, A gallery named Sue en de cultureel attaché van de Nederlandse ambassade in Parijs, Bart Hofstede, hebben de eer u uit te nodigen voor een receptie tijdens de Drawing Now beurs in Parijs. De volgende kunstenaars zullen aanwezig zijn: Natasja van Kampen, Roos Holleman, Robbie Cornelissen, Henri Jacobs, Marcel van Eeden, Riette Wanders.
 
Deze receptie vindt plaats op 25 maart, na afloop van de beursdag om 20u, in het Atelier Néerlandais,  121 rue de Lille, Parijs (metro Assemblée nationale). Wilt u uw komst bevestigen vóór 17 maart?
Dat kan via culturepaysbas@minbuza.nl of + 33 (1) 4062 3386.


ALS U WILT KOMEN

Wat te doen als u wilt komen:

U stuurt ons een mail met uw adres, daarin geeft u aan kaarten te willen ontvangen. U kan kiezen uit kaarten voor de opening op 22 maart van 18-22 uur of kaarten voor de andere dagen. Op zaterdag bent u dus uitgenodigd voor de receptie in Atelier Neerlandais. Dit beloofd een mooie avond te worden met muziek en een dia presentatie van de Nederlandse kunstenaars. Mail naar janknegtgallery@gmail.com. Wij sturen u dan de kaarten toe.
 

Onze presentatie in Parijs is mede mogelijk gemaakt door het Mondriaan Fonds.