KunstRAI 1 t/m 5 juni 2016

posted in: News & Art Fairs | 0

Van woensdag 1 t/m zondag 5 juni 2016 doet Janknegt Gallery mee aan de KunstRAI Amsterdam 2016. Janknegt Gallery is vertegenwoordigd met twee stands (standnummer 55): een solostand gewijd aan het werk van Roos Holleman en een stand waarin het werk van Erik Buijs, Rabi Koria, Moran Fisher, Carla Kamphuis, Leszek Skurski, Eline de Jonge en Mynke Buskens wordt getoond.

De KunstRAI is de langstlopende kunstbeurs voor hedendaagse autonome en toegepast kunst van Nederland: een publieksbeurs met ruim zestig hoogstaande galerie├źn die de diversiteit, kwaliteit en pluriformiteit van het rijke Nederlandse aanbod van hedendaagse beeldende kunst, vormgeving en design weerspiegelt. De bezoeker vindt er autonome schilder- en beeldhouwkunst, fotografie en grafische kunst en ook hedendaags glas, keramiek en sieraden.